From November 23rd to 26th use coupon FRIDAY in your cart and get a 10% discount!
FAST SHIPPING

Queens of Autumn – Pretty Ballerinas

We Are Pretty!

Malen, mediteranski i prekrasan, takav je najistočniji od Balearskih otoka španjolskog arhipelaga, Menorca.
Otočni raj, okupan toplinom mora i obilježen drevnim tradicijama koje se prenose s koljena na koljeno. Jedna od tih tradicija upravo je zanatska izrada obuće.
Svi dizajni Pretty Ballerinas 100% su ručno izrađeni na ovom mediteranskom otoku, a svaki par Pretty Ballerinas prolazi kroz ruke više od šezdeset obrtnika i obrtnica.


Vječna klasika i elegancija. Baršunaste, mekane i u kombinaciji s najsjanijim kristalićima idealne su za svečane prigode. Upravo takve su prekrasne Clementine and Rosario balerinke.


Klasičnog dizajna i izrađene u potpunosti od mekane glatke kože. Vrh cipele krasi lakirana koža s ukrasnom mašnicom od tekstila. Istar balerinke s povišenom petom savršene su za sve Pretty Girls koje vole eleganciju.


Gretschen and Rosario modeli pristaju stopalu kao salivene zahvaljujući izrezu koji se prilagođava svim oblicima stopala. Koketne i ukrašene mašnama od satenske vrpce, ovi modeli Pretty balerinki su kultni, bezvremenski i ženstvenog duha.


Camille balerinke sa svojim karakterističnim i naglašenim četvrtastim vrhom, imaju siluetu elegantne mokasine. Guma koja se prilagođava peti omogućuje udobnost. U našoj ponudi moćete pronaći ovaj model u zelenoj i crnoj boji kože sa zlatnim detaljem lanca na gornjem dijelu.


Za sve Pretty Girls koje tmurne jesenske dane vole razbuditi s malo boje tu su Zendaya and Rosario. Ove Pretty Ballerinas su udobne, lagane i savršene balerinke za jesenske šetnje. Ljubičasta brušena ili crvena lakirana koža, izbor je na vama.


Cijelu ponudu Pretty Ballerinas kolekcije balerinki možete pronaći u Q Shoes-u na adresi Ilica 47, Zagreb ili na web trgovini na ovom linku.

10€ DISCOUNT!

Subscribe to our Newsletter and get 10€ discount on bags and shoes. The special offer does not include accessories and care products. Different coupons can't be used together.